Ajankohtaista

26.05.2017

Uutuus Törni Viina

Pramian uutuus Törni Viina on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta ja nettikaupasta maanantaina 29.5.2017:

https://www.alko.fi/tuotteet/900366/T-rni-Viina-muovipullo

13.04.2017

Kelkka on valittu Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -kilpailun finaaliin

Pramia on tekemässä historiaa, sillä tuotteemme Kelkka on valittu Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -kilpailuun seitsemän finalistin joukkoon! Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestys tapahtuu osoitteessä www.maistasuomi.fi/fi/vuodenelintarvike. Äänestysaika alkaa tänään 13.4. ja päättyy 27.4.

Kelkka drinkkisekoitus on Pramian uusin oivallus, jossa yhdistyy täyteläinen maku ja raikkaus. Kelkka on 8 % passionhedelmän ja appelsiinin makuinen valmis juomasekoitus. Juoma nautitaan hyvin viilennettynä jäiden kera, mutta halutessaan drinkin voi viimeistellä lisäämällä siihen hieman appelsiinimehua. Raadin arvio: “Suomalaisesta ravintolamaailmasta tutun juomasekoituksen oivallus piilee erityisesti sen pakkauksessa. 100-prosenttisesti kierrätettävissä oleva Kelkka-pullo valmistetaan suomalaisista kierrätysmuovipulloista oman tuulivoimalan energialla. Valmis juomasekoitus säilyttää raikkaan makunsa hyvin muovipullossa ja sopii vaikkapa kesäisen picnicin juhlistajaksi. Klassikkoainesta myös maailmalle”.

15.12.2016

Pramia on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Pramia on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Hyvä Joulumieli -keräyksellä hankitaan kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokatarvikkeita joulupöytään.

Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa. Lisätietoja keräyksestä: www.hyvajoulumieli.fi ja www.facebook.com/hyvajoulumieli

Pramia Oy

Ilvesjoentie 1060
61760 ILVESJOKI
p. (06) 4565 600
contact(at)pramia.fi