Ajankohtaista

24.07.2017

Suomalaisille oma yrttilikööri

Lähes kaikissa Euroopan maissa on oma yrttilikööri, esimerkiksi saksalaisilla on Jägermeister ja unkarilaisilla Unicum. Suomelta on puuttunut sellainen yrttilikööri, jossa maistuu ja kuvastuu Suomi.

Nyt tilanne korjaantuu, sillä Pramia tuo markkinoille Metsänhenki-yrttiliköörin. Metsänhenki on valmistettu aidosta suomalaisesta männyn- ja kuusenkerkästä sekä katajasta, lisäksi tuotteella on luomustatus.

- Tuotekehitys on ollut todella pitkä ja vaativa. Halusimme yrttilikööriimme suomalaisten havupuiden maun ja tuoksun. Siinä vierähti jopa viisi vuotta, että tuotteen maku saatiin halutunlaiseksi, Pramian yrittäjä Marko Mäkinen kertoo.

32-prosenttista Metsänhenki-yrttilikööriä voi nauttia sellaisenaan snapsina tai pakastettuna, jolloin erityisesti kuusenkerkän maku korostuu. Tuote on pakattu 0,5 litran muovipulloon, joten ei tarvitse pelätä, että pullo rikkoutuisi pakastimessa.

- Metsänhengen tuotekehityksessä suurin haaste oli löytää tasapaino eri yrttien sekä männyn-, kuusenkerkän ja katajan välillä, tuotekehityspäällikkö Raisa Siltala sanoo.

Pramian Metsänhenki-luomuyrttilikööriä voi tiedustella Alkon myymälöistä 24.7. alkaen.

26.05.2017

Uutuus Törni Viina

Pramian uutuus Törni Viina on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta ja nettikaupasta maanantaina 29.5.2017:

https://www.alko.fi/tuotteet/900366/T-rni-Viina-muovipullo

13.04.2017

Kelkka on valittu Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -kilpailun finaaliin

Pramia on tekemässä historiaa, sillä tuotteemme Kelkka on valittu Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -kilpailuun seitsemän finalistin joukkoon! Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestys tapahtuu osoitteessä www.maistasuomi.fi/fi/vuodenelintarvike. Äänestysaika alkaa tänään 13.4. ja päättyy 27.4.

Kelkka drinkkisekoitus on Pramian uusin oivallus, jossa yhdistyy täyteläinen maku ja raikkaus. Kelkka on 8 % passionhedelmän ja appelsiinin makuinen valmis juomasekoitus. Juoma nautitaan hyvin viilennettynä jäiden kera, mutta halutessaan drinkin voi viimeistellä lisäämällä siihen hieman appelsiinimehua. Raadin arvio: “Suomalaisesta ravintolamaailmasta tutun juomasekoituksen oivallus piilee erityisesti sen pakkauksessa. 100-prosenttisesti kierrätettävissä oleva Kelkka-pullo valmistetaan suomalaisista kierrätysmuovipulloista oman tuulivoimalan energialla. Valmis juomasekoitus säilyttää raikkaan makunsa hyvin muovipullossa ja sopii vaikkapa kesäisen picnicin juhlistajaksi. Klassikkoainesta myös maailmalle”.

15.12.2016

Pramia on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Pramia on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Hyvä Joulumieli -keräyksellä hankitaan kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokatarvikkeita joulupöytään.

Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa. Lisätietoja keräyksestä: www.hyvajoulumieli.fi ja www.facebook.com/hyvajoulumieli

Pramia Oy

Ilvesjoentie 1060
61760 ILVESJOKI
p. (06) 4565 600
contact(at)pramia.fi