Kalle Sour

Ohje

Murskaa karpaloita ruskean sokerin ja veden kanssa. Sekoita, kunnes sokeri alkaa liueta.  Siivilöi haluttessasi ja yhdistä kaikki ainesosat Ilves Joeta lukuunottamatta kulhossa. Sekoita hyvin. Lisää jäät ja Ilves Joe juuri ennen tarjoilua. Koristele omenaviipaleilla. Boolin makeutta voi säätää lisäämällä vaahterasiirapin määrää.

Katso myös ammattilaisen vinkit onnistuneeseen booliin ›

AinesosatMääräOstoslista
{{ item.ingredient }} {{ item.amount * recipe.persons * recipe.time | roundwithdecimals }} litraa{{ item.amount * recipe.persons * recipe.time | calculatepackage:item.packagesize}} {{ item.packagetype }}

Lisäksi:

Ruskeaa sokeria maustamiseen. Karpaloita maustamiseen. Vihreitä omenaviipaleita koristeluun.

Yhteensä boolia {{ recipe.punchPortion * recipe.persons * recipe.time | number: 2 }} litraa
Alkoholipitoisuus: 12.73%