Ajankohtaista

Löydä Pramian raikkaat juomat lähikaupastasi

Kotimarkkina eli eteläinen Pohjanmaa on päässyt nauttimaan Pramian raikkaista juomista alkukesän ajan ja nyt on Satakunnan vuoro! Citymarketit ja K-Supermarketit Porissa ja Kankaanpäässä ovat valmiina juomiemme kera sammuttamaan janonne!

Pramian tuotteet ovat saaneet oman myyntihyllynsä vähittäiskauppoihin. Hyllyn valikoimaan kuuluu sekä alkoholittomat että alkoholilliset tuotteet aina 5,5 %:iin saakka. Nordic Mocktail –tuotesarja on alkoholittomista juomista koostuva sarja. Lisäksi tarjolla on AINA-tuotesarja, joka muodostuu siidereistä ja karpalolonkerosta. Lisäksi tarjolla on muita Pramian tuotteita erilaisiin makutottumuksiin.

Näyttävä tamminen design hylly korostaa yrityksen ekologisuutta ja kotimaisuutta. Pramian oma tuulivoimala tuottaa energiaa yrityksen käyttämien pullojen ja juomien valmistukseen. Pramia on Suomen ensimmäinen ilman hiilipäästöjä toimiva tuotantolaitos, jo vuodesta 2009 lähtien. Lisäksi Pramia on saanut monia kansainvälisiä palkintoja, kuten maailman ekologisin alkoholivalmistaja v. 2012.